Agenţia Ioana Decor doreste să-ți dea o mână de ajutor în organizarea evenimentului special din viaţa ta. Echipa noastră îți oferă o gamă diversă de servicii, începând de la consiliere până la detalii florale, indiferent de tematica evenimentului. Dorim să-ți oferim din experienţa noastră şi să combinăm ideile tale cu imaginația noastră, astfel  garantăm că vom realiza o nuntă cu o personalitate unică.
Iubirea pentru tot ceea ce este frumos ne-a dat impulsul de a arăta și celor din jurul nostru pasiunea pentru crearea unui eveniment unic și special.

Cred cu adevărat că se poate crea o nuntă fabuloasă și cu un buget redus. Fiecare dintre nunți a avut un decor și un stil minunat. Indiferent de ce îți dorești, fie cauți o culoare deschisă  sau nuanțe accentuate, fie un decor neutru, simplu, totodată elegant, fie ceva ieșit din comun, oricare dintre aceste lucruri se pot realiza iar designul nunții se va potrivi viziunii și stilului tău. Toate pozele din galerie sunt decoruri de nunți reale și se pot transforma în nunta ta.

Echipa firmei noastre este bucuroasă să discute despre dorințele tale legate de o așa zi specială, și să-ți oferim o propunere unică și personală.

Și în caz dacă este vorba de petreceri de companie, lansări de produse, conferinţe, aniversări, botezuri, recepţii, dineuri, expoziţii sau alte activităţi de team-building, Ioana Decor îţi va oferi fără îndoială ceea ce cauţi.

Decorurile vor fi pe măsură ca şi tematica evenimentului, evidenţiindu-i importanţa şi scopul. Mai mult, resursele şi expertiza noastră se pot expune în orice locaţie îţi imaginezi cu maxim de impact şi eficienţă.

“Cheia celui mai reuşit eveniment este imaginaţia.” Suntem alături de tine!

Echipa Ioana Decor